A SERHS Serveis ajudem a digitalitzar i reinventar el negoci de PIMES i persones treballadores autònomes

Des del Govern de l’Estat espanyol es posa en marxa el programa especial Acelera PYME que permet aconseguir un nivell de maduresa digital en el món dels autònoms, les petites i mitjanes empreses.

En col·laboració amb la Unió Europea es posa en marxa una nova línia d’ajudes econòmiques de fins a 12.000 € per tal que els negocis puguin adaptar-se als nous temps i, a través de la tecnologia, puguin optimitzar i fer més rendible el seu negoci, sense que això els suposi un desgast econòmic.

Aquestes ajudes permetran a PIMES i persones treballadores autònomes accedir al catàleg de solucions digitals que des de SERHS Serveis posem al teu abast, durant un període de 12 mesos.

>> Consulta AQUÍ el detall del nostre catàleg de solucions digitals

Quina és l’ajuda que em pertany segons el número de treballadors de la meva empresa?

  • Fins a 12.000 € de subvenció per empreses de 10-49 treballadors/es
  • Fins a 6.000 € de subvenció per empreses de 3-9 treballadors/es
  • Fins a 2.000 € de subvenció per empreses d’1-3 treballadors/es

Procés de digitalització del teu negoci

Des de SERHS Serveis t’acompanyem durant tot el procés i aportem solucions i serveis tecnològics com a beneficiaris del KIT Digital perquè negocis de PIMES i autònoms puguin avançar en el seu projecte de digitalització:

  1. Coneix el procés de maduració digital en el que es troba la teva empresa. Deixa’ns les teves dades i t’ajudem a completar el Test d’Autodiagnòstic digital. 
  2. Et facilitarem tota la informació de cada KIT Digital i t’informarem sobre aquell/s que millor s’adapti/n a les necessitats de la teva empresa.
  3. T’ajudem a realitzar els tràmits per sol·licitar el teu bonus/ajuda del KIT Digital.