GENTIC és una associació empresarial oberta a totes les empreses i professionals TIC

GENTIC (Grup d’Empreses de Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació) va néixer el 10 d’abril de 2003 amb el clar objectiu d’ajudar les empreses tecnològiques a consolidar-se i fer de catalunya un referent en la creació d’empreses TIC.

L’associació, amb seu al TecnoCampus de Mataró, promou i desenvolupa iniciatives enfocades a les Pimes catalanes, qualificada com “més que una unió d’empreses TIC”, ja que el seu objectiu és “ajudar a les empreses i professionals TIC en la creació, desenvolupament i consolidació dels seus negocis”.

En aquest marc, SERHS Serveis TIC ha esdevingut associat de GENTIC, amb l’objectiu de crear noves sinèrgies amb altres empreses del territori i poder col·laborar en projectes i esdeveniments capdavanters on oferir la nostra experiència i serveis, com els que es proposen des de DOCUGestiona.

Un referent en el món de la tecnologia a Catalunya

Actualment GENTIC compta amb més de 60 socis de tota Catalunya, empreses que van des de multinacionals a petits autònoms. Celebra anualment el GENTIC DAY, el quart esdeveniment més important dels sector TIC a Catalunya, que és un reflex del creixement de l’associació i del bon fer dels propis socis.

Un aliança estratègica

Des de SERHS Serveis TIC aportem la transformació digital i la gestió integral de qualsevol negoci des d’una única plataforma, DOCUGestiona. Apostem per l’empresa sense paper amb processos que permeten optimitzar recursos i temps. Els pilars bàsics de qualsevol procés de transformació digital són: seguretat, agilitat, disponibilitat i control. Amb accés des de qualsevol lloc, moment i plataforma, amb disponibilitat a tota la teva documentació en temps real.

Entre d’altres, els serveis que oferim als associats de GENTIC són:

  • Gestor Documental Laboral.
    Digitalització, càrrega, organització, visualització i emmagatzematge de documents laborals.
  • Gestor Documental Mercantil.
    Registra i organització tota la documentació de constitució i estructura del teu negoci.
  • Gestió de factures.
    Digitalització, càrrega, organització, visualització i validació de totes les factures dels teus proveïdors de forma àgil. Integració amb l’ERP de la teva empresa.

Amb aquest acord de col·laboració, GENTIC gaudirà dels següents avantatges de ser partner de DOCUGestiona:

Una nova via d’ingressos recurrents per cada client digitalitzat.
Un atractiu marge comercial com a partner.
Una proposta de negoci amb moltes possibilitats a l’hora d’oferir serveis de valor afegit.

 

+ DOCUGestiona