• SERHS Tourism impulsa el programa ‘CYCLING FRIENDLY HOTELS by SERHS’ amb l’objectiu de recollir tots aquells hotels del seu porfoli especialitzats en cicloturisme.

SERHS Tourism & Hotels ha estat guardonat amb el Premi Alimara Estudiants del CETT pel programa Cycling friendly Hotels by SERHS

El Premi Alimara Estudiants del CETT, escollit pels mateixos estudiants del centre, ha estat per a la campanya Cycling friendly Hotels by SERHS de SERHS Tourism & Hotels. El director general de SERHS Tourism & Hotels, Josep Maria Bagudà va recollir el premi de mans de dos representants dels estudiants.

La nova marca de SERHS pretén incentivar els allotjaments a oferir serveis addicionals per a aquells professionals o amateurs que busquin establiments òptims i que vulguin practicar esport durant la seva estada a l’hotel. Aquest tipus de client demana unes característiques i té unes necessitats concretes. Entre els serveis que ha d’oferir l’hotel per formar part del programa destaquen el fet de disposar d’instal·lacions habilitades (gimnàs, taller de manteniment, habitacions àmplies i confortables per al descans i que disposin de nevera o minibar i balcó o terrassa) restauració per a esportistes. així com el servei de lloguer de bicicletes i rutes guiades.

Durant la Nit dels Alimara, s’han lliurat 14 premis Alimara que han recaigut en 12 campanyes de promoció turística i 2 empreses o entitats que, fora de concurs, han estat distingides amb el premi Alimara Mass Media i el premi Alimara Especial del CETT. Tots els guardonats han estat premiats per haver sobresortit, durant el 2016 i principis del 2017, per la qualitat del material generat en la promoció turística nacional i internacional. L’acte de lliurament dels premis, que ha estat presidit per Jordi Baiget, conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, també ha inclòs 3 mencions especials.