La marca especialitzada en restauració per a empreses de SERHS Food, Take Eat Easy, ha llançat una nova web per simplificar les comandes i oferir el millor servei al client ara a casa o a la feina.

Take Eat Easy és el nou concepte de restauració pel dia a dia. Elabora i distribueix una gran varietat de plats cuinats de 5a gamma. Els plats vénen en racions individuals molt completes (300-400 gr), s’adapten a diferents necessitats dietètiques i es basen en la dieta mediterrània.

A la Cuina d’Alt Rendiment (Mataró) on s’elaboren els plats de Take Eat Easy, es combina la cuina artesanal amb la innovació. Es cuina sense presses una àmplia gamma de plats innovadors, com els que contenen Heura, i altres de típics de la gastronomia catalana, com el pollastre amb trinxat. Aquesta cuina té un impacte un 25% inferior al de la petjada de carboni i energia que genera un restaurant mitjà.

A Take Eat Easy estan compromesos amb la salut dels seus clients, i donen suport als proveïdors de proximitat. Per això, totes les matèries primeres són de primera qualitat, ecològiques i km 0. A més, tots els plats se serveixen amb una barqueta 100% reciclable.

Amb la nova web, podràs fer les teves comandes ràpidament. Ja siguis una empresa o un particular, tenim la solució que necessites.

Per a empreses i altres centres, distribuïm màquines dispensadores refrigerades amb una gran varietat de plats. El nostre servei inclou la reposició de productes i manteniment de les màquines, seguint totes les normatives sanitàries i de seguretat. Demana la teva màquina de vending des de la web i estalvia en despeses de càtering.

Si ets un particular, la web compta també amb un apartat per a tu, pensada per a totes aquelles persones que no es vulguin preocupar de cuinar, però que no vulguin renunciar a qualitat del menjar casolà. En aquest apartat podreu seleccionar els plats que vulgueu i l’enviament a domicili. Com a part del seu compromís amb el medi ambient, rebràs recomanacions sostenibles pels teus enviaments a domicili. Entre elles, hi ha la compra d’un pack de 9 plats perquè l’enviament sigui gratuït i contribuir així a reduir les emissions de CO2.

Ara és més fàcil que mai aconseguir la millor alimentació en el teu dia a dia, sense preocupar-te de cuinar. Visita www.takeeateasy.es i demana ja l’opció que s’adapti millor a tu.