Obrir un nou negoci de restauració comporta molts aspectes a tenir presents, és per això que a SERHS Equipments, t’ajudem a triar l’equipament ideal segons les teves necessitats.

La sostenibilitat i l’eficiència energètica són cada cop més importants en el dia a dia del sector. Per a molts establiments, aquests factors s’han convertit gairebé en un repte, no en una necessitat.

I és que hem de tenir present que, la cura del medi ambient, és el que permetrà que futures generacions , tinguin recursos suficients per a disposar de la mateixa, o d’una millor qualitat de vida que la dels presents… Pensem’hi!!

A grans trets, l’enfoc de moltes empreses per a millorar la seva sostenibilitat, passa per reduir els consums d’aigua, llum i de produir menys residus. A SERHS Equipments, en som coneixedors, i és per aquest motiu que oferim als nostres clients una amplia gama de productes amb el distintiu ECO, un tret característic que permetrà, ja d’entrada, reduir significativament les despeses dels diversos consums mensuals del negoci.

 

Assessorament professional

A SERHS Equipments posem al teu servei un equip d’experts professionals que t’oferiran el millor assessorament personalitzat, perquè disposis de l’equipament més òptim per al teu negoci d’hostaleria.

Perquè sabem que no tots els negocis tenen els mateixos requeriments 🙂

 

Per què triar-nos? 

El mercat és ple de bones opcions i grans ofertes, però a SERHS Equipments volem ser la primera, oferin-te un seguit d’avantatges que no podràs passar per alt:

✔️ Som la botiga online amb el ventall més gran de mobiliari, maquinària i electrodomèstics d’hostaleria

✔️ Disposem d’un extens catàleg de producte amb les principals marques del mercat en material d’hostaleria, i tot al  millor preu i amb totes les garanties

✔️ Som especialistes en mobiliari per a cuines, barres i bufets  per a restaurants, bars i hotels

✔️ Experts en oferir el millor assessorament i servei personalitzat, perquè cada negoci tingui cobertes totes les seves necessitats professionals

✔️ Gaudeix de fins a un -60% de descompte a la zona outlet d’hostaleria amb forns industrials, abatidors de temperatura, baguls congeladors, expositors, mobiliari de cuina professional i tota mena de productes per al sector

✔️ Tots els nostres productes disposen d’1 any de garantia

 

A més a més, també podràs comptar amb la possibilitat de finançar les teves compres.

✔️ Divideix l’import de la comanda en 3, 6 o 12 mesos SENSE INTERESSOS (Només un cost fix per quota)

✔️ Compra ara i paga d’aquí a 3 mesos SENSE DESPESES AFEGIDES

✔️ Gaudeix d’enviaments gratuïts a partir de 300€ de comanda

✔️ Obtingues un 5% addicional per la Primera Compra al nostre web amb el codi REGISTRA5

✔️ Visita la nostra zona OUTLET amb productes rebaixats fins a un 60% !!

 

Des de SERHS Equipments  estem a la teva disposició per qualsevol dubte o consulta referent a mobiliari i maquinària d’hostaleria i restauració.

Contacta amb nosaltres a través de:

 

Accedir a www.serhsequipments.com