L’ACCAC i SERHS Distribució varen organitzar el passat dia 10 de Desembre la 7ena jornada de l’Associació de Cases de Colònies de Catalunya sota el títol: Cases de Colònies amb cuines més sostenibles, moda o necessitat?

Aquesta es va celebrar en les instal·lacions de La Fageda  dins la Reserva Natural de la Fageda d’en Jordà, al bell mig del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

La jornada va començar amb la visita guiada a les instal·lacions de La Fageda, on es va donar a conèixer el sòlid projecte social i empresarial que desenvolupen, amb l’objectiu de crear valor a la societat.

Associació cases de colònies de Catalunya i SERHS Distribució

Posteriorment va comptar amb les ponències de:

  • Un pas més enllà de la neteja, la desinfecció a les cuines i el tractament d’aigües: A càrrec de Xavier Planchart, Cap de Vendes Catalunya de Proquimia.
  • Cases de Colònies amb cuines més sostenibles, moda o necessitat? A càrrec de Diana Reinoso, Técnica de formació/sensibilització de Te lo Sirvo en Verde.

Serhs Distribució va presentar el programa de Serhs Sostenibilitat on aposta per una distribució més eficient i sostenible amb compromisos mediambientals, millores en la cadena de subministrament i accions socials.

Posteriorment es van presentar les Novetats en les seves línies de negoci a tres temperatures i solucions adaptades per la reducció de residus, estalvi energètic, productes sense impacte ambiental, productes de proximitat i KM0.

La jornada va finalitzar amb un espai d’intercanvi entre els participants on es van poder resoldre els possibles dubtes i compartir idees i suggeriments.