La llet és un aliment que forma part del consum diari d’aliments saludables perquè és una bona font de proteïnes, calci, vitamines i minerals. En la seva composició, la llet conté sucre (lactosa) per això ja és dolça i no cal endolcir-la amb sucres ni xocolates en pols. El consum recomanable de lactis (llets, iogurts i formatges) és de 2-3 racions al dia (200ml. per ració).

Serhs Distribució participa i col·labora en el Pla de consum de llet a les escoles, programa promogut per la Unió Europea i coordinat per la Generalitat de Catalunya, i que consisteix en oferir llet gratuïta en els esmorzars i/o berenars a l’alumnat, dins del centre escolar.

Quin és l’objectiu del programa?

Augmentar la sensibilització per una bona alimentació i la transmissió de conductes d’hàbits saludables a través de la distribució gratuïta de llet sencera UHT als alumnes de 1 a 12 anys.

Donar a conèixer el paper de la llet com a aliment important (o de consum diari) dins d’una alimentació variada i saludable, i de les seves propietats nutricionals.

Implicar tota la comunitat educativa (alumnat, docents i famílies) perquè els hàbits alimentaris adquirits en la infància són decisius en el comportament alimentari en l’edat adulta.

Serhs Distribució participa en el programa de consum de llet a les escoles de la U.E.

Serhs Distribució continua amb la seva política de Salut i benestar, donant suport activament accions que portin a terme, la recomanació de comportaments alimentaris saludables.