La QUALITAT dels productes continua estant garantida!

Amb una trajectòria de més de 20 anys oferint els seus productes als sectors de l’hostaleria i les col·lectivitats, la gamma ECONET, la marca blanca professional de neteja de SERHS Distribució, ha renovat la seva imatge.

Si bé els consumidors en percebran un canvi de disseny dels envasos a causa de la modernització del seu logotip, els productes continuen sent els mateixos: es dóna continuïtat als fabricants als quals agraïm la seva solvència i es mantenen les formulacions de la nostra marca blanca, per garantir l’eficàcia i el rendiment que requereixen els professionals del canal HORECA

L’actualització de la imatge ECONET, ha anat evolucionant al llarg dels anys, però en aquests darrers temps, el gir ha estat per a dotar-lo d’un disseny més vinculat amb els nous temps, posant en valor el nostre respecte pel mediambient.
El canvi el logotip de la gamma ECONET es farà visible als nostres clients de forma progressiva, a mesura que es vagin renovant els estocs als nostres magatzems.

Un ampli portafoli de productes i serveis 

SERHS Distribució compta amb l’experiència i el coneixement del que el mercat necessita, posant a disposició dels seus clients un ampli portafoli de productes i serveis. A més de col·laborar amb productors i fabricants locals, amb qualitat certificada, denominacions d’origen i indicacions geogràfiques protegides, comptem amb les nostres marques pròpies, elaborades per fabricants líders de mercat, que ens ajuden a complir amb les necessitats específiques dels professionals més exigents.

En el sector de la higiene, compten amb més de 800 referències i més de 5.500 clients, el que els permet oferir un servei personalitzat per a hotels i restauració social:

· Tècnics comercials en higiene industrial: Consultors comercials que assessoren, orienten i formen en sistemes de treball i producte tots els diferents segments de clients per assolir el millor grau d’higiene i desinfecció seguint totes les normatives i els protocols establerts per les diferents administracions públiques.

· SAT propi amb tècnics d’equips: Instal·lació, control i manteniment de dispositius dosificadors i dispensadors.