La Cuina d’Alt Rendiment (CAR) de SERHS Food a Mataró, que va obtenir recentment la “Food Safety System Certification 22000”, s’ha convertit en  la primera i única empresa del sector de la restauració col·lectiva que ha rebut aquesta acreditació. Amb l’objectiu principal d’aconseguir la satisfacció individual de cada persona dins la restauració col·lectiva, la seguretat alimentària és una de les premisses bàsiques de SERHS Food, junt amb l’eficiència, la nutrició i la sostenibilitat en la gestió.

El certificat FSSC és aplicable dins la Cuina d’Alt Rendiment a l’abast de la producció (cuina, pasteurització, congelació ràpida) de refrigerats i / o congelats preparats per menjar o preparats per cuinar.
S’elaboren més de 400 referències basades en receptes tradicionals de la dieta mediterrània. Plats amb llargs temps de cocció, aliments saludables, més naturals, sense conservants i amb tot el gust. Textures meloses, plats equilibrats sempre fets de la mateixa forma, guiats per un expert equip de dietistes.

Aquesta certificació posiciona SERHS Food com un dels líders en el sector de restauració col·lectiva en els àmbits de la sanitat, escoles, corporate, HORECA i esdeveniments d’empresa.

Certificat FSSC 22000 SERHS Food